tiistai 18. tammikuuta 2011

Runebergintortusta, ei Runebergin elämästä

Nyt istun tekstejä suomeksi-2:n kurssilla ja kirjoitan tätä tekstiä.
En ole varma voinko jatkaa kirjoittaa jotain suomeksi pitkään aikaan...katsotaan.

Tänään on 18.tammikuu ja se tarkoittaa, että meidän vain noin vain 20 päivää kunnes tämän vuoden Runebergintorttun 'sesonki' menee loppuun.



5.helmikuu on Runebergin päivä joka vuosi, tietysti.
Suomessa se voidaan ostaa vain tammikuusta helmikuun viides päivään asti.
Tämä oli aika yllättävä juttu minulle ja kysymys 'miksi näin?' oli ja on vielä mysteeri.

Muuten, tämän ajan voidaan maistaa sitä joka päivä jos haluamme.
Reseptin mukaan, ainet näkyvät tosi yksinkertaisia, vaikka jauhetta, sokeria, munaa ja hillo.
MUTTA, maistuu hirveästi ihanaa!!!

Tänä vuonna, yritetäänkö leipoa sitä itse, miksi ei??

Runebergintorttu-resepti

1 kommentti:

  1. Hyvä resepti, minä voisin myös joskus yrittää leipoa se itse. Kiitos!

    VastaaPoista